Naslovna SNS 8 mart 1200x642 - САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ: ЧЕСТИТКА И ПОДЕЛА ЦВЕЋА ДАМАМА ЗА 8. МАРТ
ИСТАКНУТО ТРАКА

pin - САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ: ЧЕСТИТКА И ПОДЕЛА ЦВЕЋА ДАМАМА ЗА 8. МАРТ

Општински одбор СНС у Богатићу је издао саопштење поводом Међународног дана жена и активности које су тим поводом данас организоване. Саопштење преносимо у целости.

Поводом 8. марта Међународног дана жена, Општински одбор Српске напредне странке Богатић организовао је штанд како би припадницама лепшег пола честитао њихов дан. Страначки активисти су овом приликом даме даривали пригодним поклоном у виду цвећа и честитки, који су купљени добровољним прилозима функционера.

Допринос жена у свим сегментима живота је немерљив, а политика Српске напредне странке  је усмерена ка томе да добију и заслужену улогу у нашем друштву. Општински одбор Богатић је веома поносан на све жене у овој земљи, јер су оне небројено пута до сада показале да су пажљивије, поносније, одговорније и успешније од мушкараца, те им се овим путем захваљујемо на томе што брину о нашој земљи, својим породицама и каријери.

Данашња активност је измамила искрене осмехе на лицима драгих дама које је веома обрадовао овакав вид пажње.

Срдачно вам честитамо 8. март!

Related Images: